Braće Radić 28, 43226 Veliko Trojstvo, Telefon: 043/885-643, Fax: 043/885-009

Vijesti


Komunalac - Obavijest o odvozu komunalnog otpada

Zbog blagdana Velike Gospe u srijedu 15. kolovoza, Komunalac d.o.o. iz Bjelovara odvoziti će komunalni otpad iz naselja Grginac, Veliko Trojstvo, Malo Trojstvo i Kegljevac u subotu 18. kolovoza.
Idući odvoz je u redovnom trminu 22. kolovoza 2012.
Obavijest Komunalca pogledajte u privitku.... detaljnije

Bilogorski turistički put

Ako je moguće negdje pronaći pravu čaroliju mirisa i okusa, sresti ljude kojima je na prvom mjestu briga za užitak svakog putnika namjernika ili prolaznika, onda je to stotinjak kilometara od Zagreba i desetak kilometara od Bjelovara, na širem području Općine Veliko Trojstvo, na blagim obroncima Bilogore.
Šumovitim brežuljcima prošaranim vino... detaljnije

Terezijana i Proljeće u Velikom Trojstvu 2012.

Najavljujemo "Terezijanu" koja će se održati 15. - 17. lipnja 2012. godine i "Proljeće u Velikom Trojstvu" koje će se održati 16. i 17. lipnja 2012. godine.
Više o Terezijani i program događanja pogledajte na stranicama Terezijane, a detaljnije o Proljeću u Velikom Trojstvu saznajte iz plakata koji se nalazi u privitku.... detaljnije

Rezultati izložbe vina

Objavljuju se rezultati 12. Općinske i 6. Međunarodne izložbe vina "Bilogorskog kraja" u organizaciji Udruge vinogradara, vinara i voćara "Trojstvo" iz Velikog Trojstva.
Na ocjeni je učestvovalo 78 uzoraka vina i rakije, a rezultati ocjenjivanja su 14 zlatnih, 34 srebrne i 14 brončanih diploma, te 5 priznanja, dok je 11 uzoraka vina zbog mana... detaljnije

Proljeće u Velikom Trojstvu

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo, najaviti i pozvati Vas na manifestaciju "Proljeće u Velikom Trojstvu" povodom Dana Općine Veliko Trojstvo i blagdana župe Presvetog Trojstva.
Manifestacija "Proljeće u Velikom Trojstvu" prvi puta je održana 1935. godine, a uzastopno se održava od 1993. godine.
Cilj manifestacije je očuvanje običaja... detaljnije