Braće Radić 28, 43226 Veliko Trojstvo, Telefon: 043/885-643, Fax: 043/885-009

Vijesti


Rukometni spektakl u Velikom Trojstvu

Ove subote, 2. ožujka 2013. u Školsko sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu slijedi nam pravi rukometni dan gdje ćete moći vidjeti dvije generacije rukometašica ŽRK "Veliko Trojstvo".
Od 13,00 sati se u dvorani igra turnir NŽMRL na kojem nastupaju ekipe ŽRK "Veliko Trjostvo", RK "Daruvar", RŠD "Bjelovar" i RŠD "Slatina". To je turnir u sklopu ... detaljnije

Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu Javnih priznanja

Na temelju članka 18. Odluke o dodjeli javnih priznanja Općine Veliko Trojstvo, Odbor za dodjelu javnih priznanja Općine Veliko Trojstvo, upućuje: Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu Javnih priznanja Općine Veliko Trojstvo
Javna priznanja Općine Veliko Trojstvo jesu:
1. Povelja Općine Veliko Trojstvo,
2. Plaketa Op... detaljnije

Javni natječaj - IRPEU

Javni natječaj za sudjelovanje u programu besplatnih konzultantskih usluga za pripremu EU projekata
Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte - IRPEU, pozva sve zainteresirane organizacije da se prijave za sudjelovanje u Programu besplatnih konzultantskih usluga za pripremu EU projekata tijekom 2013. godine.
Tekst javnog natj... detaljnije

Bilogorska božićnica 2012

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo sa Vama podijeliti radost blagdanskih dana Božića i pozvati Vas na Bilogorsku božićnicu 2012.
Bilogorska božićnica održati će se 21. prosinca 2012. godine u 19,00 sati u školsko sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu.
Program se nalazi u privitku.... detaljnije