Braće Radić 28, 43226 Veliko Trojstvo, Telefon: 043/885-643, Fax: 043/885-009

Vijesti


Uskršnja čestitka

Žiteljima Općine Veliko Trojstvo, prigodom najvećeg krščanskog blagdana Uskrsa upućujemo najiskrenije čestitke, sa željem da ga provedete u miru, a njegovu radost i blagoslov podijelite sa svojima bližnjima.... detaljnije

IV. Izmjena i dopuna PP Bjelovarsko-bilogorske županije

Obavještavamo Vas da započinje izrada IV. izmjena i dopuna Prostornog plana Bjelovarsko-bilogorske županije.
Upravni odjel za graditeljstvo i komunalnu infrastrukturu Bjelovarsko-bilogorske županije objavljeje Obavijest o izradi IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana Bjelovarsko-bilogorske županije, a koja se nalazi u privitku.
Detaljne ... detaljnije

Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti

Općina Veliko Trojstvo je dana 15. veljače 2012. godine poslala na objavu Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova - III. koncesijsko područje. Obavijest o namjeri davanja koncesije objavljena je u Narodnim novinama dana 16. veljače 2012. godine.
Pod obavljanjem dimnjačarskih poslova razu... detaljnije

Javni pozivi Bjelovarsko-bilogorske županije

U tijeku su četiri Javna poziva ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, slatkovodno ribarstvo i lovstvo Bjelovarsko-bilogorske županije i to: kreditiranje proljetne sjetve i stočarske proizvodnje, te subvencioniranje nabave lozinih cjepova i ekološke proizvodnje.
Tekst i uvijete iz navedenih Javnih poziva, kao i važeće obr... detaljnije

Čestitka

Ovom prigodom želimo Vam uputiti iskrenu čestitku povodom blagdana Božića, uz puno uspjeha u Novom 2012. ljetu, u obiteljskom i poslovnom životu.
Općinski načelnik, Ivan Kovačić, dr. vet. med.
Općinsko vijeće
Službenici i namještenici Jedinstvenog upravnog odjela
Izvoditelji programa "Pomoć u kući"
... detaljnije