Disable Preloader

Izletište „Vrata Bilogore“
OPG Mihoci
Adresa: Maglenča 125 b, 43226 Veliko Trojstvo

Kontakt: GSM: 091 1111 957
E-mail: mirna.mihoci@gmail.com



Obiteljska tradicija i ljubav prema ugostiteljstvu i restoraterstvu glavni su poticaji i glavne misli vodilje u našem radu.
Objekt u kojem smo smješteni star je više od 150 godina, a naše mlade ruke unijele su u njega dodir današnjeg vremena, ali i sačuvale ono bitno, staro, autohtono i toplo. Smješten je na jednoj od najviših točaka Bilogore, s koje pogled seže preko obronaka divne nam gore Bilogore, sve do Kalnika, Sljemena, Medvednice i Ivančice.



Obiteljska atmosfera, autohtona kuhinja, domaće vino, te prirodno okruženje livada i vinograda, naša su ljubav u čiju ćete se ljepotu, nadamo se i sami uvjeriti.



Osim što svakog dana možete uživati u toplim napitcima i finoj kapljici iz naše ponude, uz one standardne restoraterske, nudimo Vam domaće bilogorske specijalitete bakine kuhinje: krpice sa zeljem, žgance, štipance, kobasice, buncek i domaće juhe. Navedena jela samo su neka od onih koje imamo u ponudi, a koja će Vas kroz našu kuhinju, okusom vratiti u djetinjstva.



Domaće vino OPG-a Mihoci dobiveno je iz grožđa vinograda smještenog neposredno iznad objekta, tako da u njegovom istraživanju možete i sami uživati.
U mogućnosti smo za Vas organizirati slavlja rođendana, krizmi, sv. pričesti, različitih godišnjica i domjenaka, kao i sve ostale događaje. Za dogovor o istom, na raspolaganju vam je broj mobitela 091 1111 957 (Milko Mihoci).



Posjetite nas i uživajte u ljepoti krajolika i domaćem iću i piću.
S veseljem ćemo Vas ugostiti!