Poticanje mjera EnU na obiteljskim kućama u Općini Veliko Trojstvo - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Općina Veliko Trojstvo raspisuje
Javni natječaj za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Općine Veliko Trojstvo u sufinanciranju Programa "Poticanje mjera EnU na obiteljskim kućama u Općini Veliko Trojstvo"
Predmet ovog Natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Općine Veliko Trojstvo u sufinanciranju mjera energetske učinkovitosti u kućanstvima na području Općine Veliko Trojstvo.
Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Općine Veliko Trojstvo i koje ulažu vlastita sredstva u mjere za koje se raspisuje Natječaj. Maksimalni iznos sufinanciranja koji je moguće ostvariti po pojedinom stambenom objektu iznosi 57.750,00 kuna.

Rok za dostavu prijave je 4. kolovoz 2014. godine, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Veliko Trojstvo.

U nastavku se nalazi tekst Javnog natječaja, dok je prijavni obrazac u privitku.

Javni natječaj_EnU obiteljskih kuća
Program sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
Kriteriji i postupak prema kojemu će Općina Veliko Trojstvo i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost nepovratnim sredstvima sufinancirati provedbu sadržani su u Pravilniku za provedbu programa "Poticanje mjera EnU na obiteljskim kućama u Općini Veliko Trojstvo".

Natrag