Radni posjet državnog tajnika u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Općinu Veliko Trojstvo je 2. siječnja 2019. godine posjetio državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac, te je tom prilikom razgovarao sa Općinskim načelnikom Ivanom Kovačićem i njegovim zamjenikom o provedenim projektima u saradnji sa tim ministarstvom, ali i o pripremljenim projektima i budućim natječajima na koje ćemo moći prijaviti pripremljene projekte.


Podsjećamo da je Općini Veliko Trojstvo u 2018. godini iz sredstava Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, sufinanciran sa iznosom od 150.000,00 kuna projekt "Tehničko i gospodarsko održavanje nerazvrstane ceste Bilogorsko naselje 1" vrijedan ukupno 628.711,13 kuna. Isto tako, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odlučilo je sufinancirati izradu projektno-tehničke dokumentacije za modernizaciju nerazvrstane ceste Bilogorsko naselje sa iznosom od 67.000,00 kuna, što je realizirano u prosincu 2018. godine.


Radni sastanak je zaključen s naglaskom na odličnu suradnju sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u provedbi projekata od velikog značaja za Općinu Veliko Trojstvo.


Natrag