Općina Veliko Trojstvo, zaprimila je slijedom pozitivne ocjene nakon završene administrativne kontrole drugog d" />
Općina Veliko Trojstvo zaprimila je Odluku o dodjeli sredstava za projekt „Vidikovac – adaptacija i uređenje okoliša“ - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Općina Veliko Trojstvo, zaprimila je slijedom pozitivne ocjene nakon završene administrativne kontrole drugog dijela Zahtjeva za potporu, od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Odluku o dodjeli sredstava za projekt „Vidikovac – adaptacija i uređenje okoliša“, kojom je dodjeljen najviši odobreni iznos potpore od 419.099,19 kn.


Nakon sklapanja Ugovora o financiranju kao i završne administrativne kontrole, utvrđena je prihvatljivost projekta, prihvatljivost troškova projekta prema Tablici troškova i izračuna potpore, provedena je kontrola opravdanosti dostavljenih troškova i kontrola postupka nabave, te je utvrđeno da Općina Veliko Trojstvo udovoljava uvjetima propisanim Pravilnikom o provedbi mjere 8, podmjere 8.5. »Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (Narodne novine br. 31/18, 92/18), a u vezi s Natječajem za provedbu tipa operacije 8.5.2. »Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture«.


Ukupan iznos projekta je 445.644,09 kn, iznos potpore iz Proračuna EU je 356.234,31 kn, iznos potpore iz Proračuna RH je 62.864,88 kn, a iznos vlastitih sredstava je 26.544,90 kn.


Odabrani izvođač radova, uvesti će se u posao do kraja tekućeg mjeseca.
Natrag