Čak 31 EU projekta natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt koje" />
Rekonstrukcija i dogradnja osnovne škole i izgradnja dječjeg vrtića u Velikom Trojstvu u izboru za NAJBOLJI EUROPSKI PROJEKT 2021. - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Čak 31 EU projekta natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.


U kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici za pobjedu se između ukupno 11 projekata bori naš projekt Rekonstrukcije i dogradnje osnovne škole s dodatnim učionicama, dječjim vrtićem i jaslicama, kuhinjom i ostalim pratećim sadržajem, čijom realizacijom je u Općini Veliko Trojstvo osigurano kvalitetno životno obrazovanje do početka polaska u srednju školu. Kroz projekt je omogućena jednosmjenska nastava u osnovnoj školi i rad za 54 mališana u vrtiću, a nakon rekonstrukcije i dogradnje osnovne škole s dodatnim učionicama, dječjim vrtićem i jaslicama, kuhinjom i ostalim pratećim sadržajem, odnosno povezivanjem tri građevinske jedinice u cjelinu (škola, vrtić, dvorana) čiji je prostor ujedno i prilagođen osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću.


imate priliku dati svoj glas. a glasati možete do ponedjeljka, 20. rujna, do 24 sata.


Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a najbolji projekt EU prema glasovima čitatelja portala Jutarnji.hr dobiva posebnu nagradu u kategoriji: Najuspješniji projekt EU po izboru javnosti.


Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.
Natrag