Općinski načelnik Marko Kutanjac i direktorica Poduzeća za ceste d.o.o. iz Bjelovara, potpisali su " />
Tehničko i gospodarsko održavanje nerazvrstane ceste u Velikom Trojstvu – Vinogradska II (Krupski brijeg) - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

 


Općinski načelnik Marko Kutanjac i direktorica Poduzeća za ceste d.o.o. iz Bjelovara, potpisali su danas Ugovor o jednostavnoj nabavi za Tehničko i gospodarsko održavanje nerazvrstane ceste u Velikom Trojstvu – Vinogradska II (Krupski brijeg) vrijedan 369.387,50 kuna sa PDV-om.


Očekujemo skori početak izvođenja radova, što ponajprije ovisi o vanjskim temperaturama, svakako do kraja ovog mjeseca, a radovi bi trebali biti završeni najduže u roku 60 dana. Izvođač će izvesti radove tehničkog i gospodarskog održavanja nerazvrstane ceste što podrazumijeva pripremne, zemljane i asfalterske radove, na katastarskim česticama broj 527/36 i 902/17, obje k.o. Veliko Trojstvo – područje Općine Veliko Trojstvo u duljini 660 metara.


Navedeni projekt, prethodno je prijavljen na Javni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije - Program održivog razvoja lokalne zajednice, te se nadamo pozitivnom rezultatu.

Natrag