Općina Veliko Trojstvo primila je Ugovor vrijedan 220.000,00 kuna za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Na danas održanoj svečanoj dodjeli Ugovora, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić uručila je Općinskom načelniku Općine Veliko Trojstvo Marku Kutanjcu Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini vrijedan 220.000,00 kuna.


Radi se o potpori za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini za razdoblje od jedanaest mjeseci u pedagoškoj godini 2021./2022., a ova vrijedna demografska mjera podrazumijeva financijsku potporu iz Državnog proračuna za osiguranje rada dječjih vrtića kako bi se zadovoljile potrebe obitelji s djecom rane i predškolske dobi i olakšalo usklađivanje privatnog i poslovnog života roditelja. Na ovaj način potiču se roditelji na ostanak u svojoj životnoj sredini na ruralnom području i stoga se posebno radujemo obavijestiti ih da će na temelju ove potpore biti u cijelosti oslobođeni obveze plaćanja cijene dječjeg vrtića za mjesec svibanj 2022. godine.

Natrag