Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijava za financijsku potporu mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo u 2023. godini - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

NovostiOpćinski načelnik objavio je 3. siječnja 2023. godine Javni poziv za podnošenje prijava za financijsku potporu mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo u 2023. godini koji je u cijelosti dostupan OVDJE.


Financijska potpora mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo, dodjeljuje se u svrhu i s ciljem poticanja demografske obnove, regeneracije naselja, te doseljavanja, odnosno smanjenja iseljavanja mladih obitelji, kao i pomoći mladim obiteljima. Pravo na potporu pod uvjetima i na način propisan Odlukom o financijskoj potpori mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo („Službeni glasnik Općine Veliko Trojstvo“ broj 7/21 – dalje u tekstu: Odluka) ima mlada obitelj koja radi rješavanja svog stambenog pitanja, podizanjem stambenog kredita kod kreditne institucije u 2023. godini: kupi kuću ili stan na području Općine Veliko Trojstvo, započne sa gradnjom kuće na području Općine Veliko Trojstvo ili započne sa dogradnjom i/ili rekonstrukcijom kuće na području Općine Veliko Trojstvo.


Pozivaju se mlade obitelji da podnesu prijavu za financijsku potporu za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo u 2023. godini.
Natrag