Dvije mlade obitelji ostvarile potporu za rješavanje stambenog pitanja na području Općine - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

NovostiOpćinski načelnik Marko Kutanjac potpisao je danas Ugovore o dodjeli financijske potpore za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo sa dvije mlade obitelji koje su na području Općine kupile kuću. Potpore su ukupno vrijedne 54.513,60 kuna, a mlade obitelji primat će ih u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci.


Potpore su dodijeljene temeljem Odluke Općinskog vijeća o financijskoj potpori mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo kojom je utvrđeno pravo na financijsku potporu mladim obiteljima za rješavanje stambenih pitanja na području Općine Veliko Trojstvo, visina i način isplate financijske potpore, te uvjeti i postupak dodijele, a u svrhu poticanja demografske obnove, regeneracije naselja, te doseljavanja, odnosno smanjenja iseljavanja mladih obitelji, kao i pomoći mladim obiteljima.


Čestitamo mladim obiteljima na rješavanju ovog važnog životnog pitanja i veselimo se što su odabrali Općinu Veliko Trojstvo za život svoje mlade obitelji.


Mlade obitelji koje rješavaju svoje stambeno pitanje i ispunjavaju uvijete, potporu Općine mogu ostvariti prijavom na raspisani javni poziv koji je dostupan OVDJE .
Natrag